keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Aatosta jaloa -joulukonsertti ti 17.12.2013 klo 19 Salossa


Salonseutulaiset nuoret ja nuorenmieliset musiikkiosaajat lyövät jälleen mahdollisimman viisaat (ylä)päänsä yhteen ja tuovat ulottuvillenne piparintuoksuisan ja glöginhuuruisen, tätä menoa perinteeksi muodostuvan joulukonsertin. Tarjolla on sekä perinteistä että uudempaa joulumusiikkia taiten esitettynä sekä persoonallisesti ja ainutlaatuisesti sovitettuna. Em. persoonallisuus-ainutlaatuisuuden spektri ulottuu kauniista, rauhallisen kiireettömistä soinneista aina hulvattomaan revittelyyn ja yllätykselliseen lainailuun. Konsertissa kuullaan muun muassa, miten kaunis maa on (niin) Vangeliksen tapaan sekä pienen rumpalin metamorfoosi pikku prinssiksi. Esiintyjäkaartista on hedelmällistä mainita erikseen harpisti Salla Hakkola, jonka upeasointinen instrumentti pystyy täyttämään joululla minkälaisen tilan tai hiljaisuuden hyvänsä.

Orkesterin rungon muodostavat Halikon Musiikkiyhdistykseltä tutut unelmavävyt sekä pk-seudulta lainatut timanttiset torviniekat + basisti. Laulusolisteina kuullaan Peter Nybergiä, Jenni Lainetta, Lauri Laaksosta ja Robert Östmania. Lähes kaikista sovituksista vastaa Janne Kuusinen.

Konsertin tuottaa Salon kulttuuriasiain yksikkö ja se kuuluu Täyden kympin konsertti -sarjaan, minkä seurauksena lipun hinta (10€) tuskin muodostuu kynnyskysymykseksi. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti