maanantai 18. huhtikuuta 2011

Hauskan miehen kirous

Janne Juhani Kuusinen (1975-) on muusikko, sarjakuvapiirtäjä, kirjoittaja sekä tragikoomikko, joka käyttää toista nimeään luodakseen illuusion kirjallisista avuista. Hän on iloinen saadessaan julkaista tekstuaalisia aivoflatuksiansa paitsi preuumisti, myös viimeinkin niin, ettei toimitus ole niitä lyhentänyt tai editoinut tarpeen mukaan.

Hauskan miehen kirous -kokoomateoksen lastuista suurinta osaa ei ole julkaistu jossain. Joukossa on myös muutama kokonaan ennenjulkaisematon teksti, joita ei ole julkaistu edes tässä antologiassa.

Janne Juhani Kuusinen kirjoittaa tyyliltään sangen humonistisesti ja hapanrealistisesti, mikä johtunee siitä, että hän on maailmankatsomukseltaan harras murphisti.

Näissä culomnistisissa valveunissa esittäytyy ihmis(miel)en eritteiden lähes koko plethora/spektri. Tekstit ovat tunnelmaltaan raskaita, levottomia ja häiriintyneitä - kuten tekijänsäkin.

Janne Juhani Kuusinen kyhjöttää yhä Korkeavuorenkadulla siinä missä muut ovat jo rakentaneet hotellin Erottajalle.

Hauskan miehen kirous kannattaa hankkia nimenomaan nyt, ennen kuin jokin suurempi kustantaja julkaisee siitä lyhennetyn, editoidun, stilisoidun, sterilisoidun, kovakantisemman - ja ennen kaikkea kalliimman version.

Hauskan miehen kirouksen saa suoraan tekijältä (janne.kuusinen@iki.fi, O4O 5431951) tai mutkan kautta (www.omakustanne.fi). Kirjan hinta on 20€, sis.pk:t ja 210 sivua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti