keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Hei mä oon valokuvaaja.

Niin se vaan on, että kesälläkin pitää saa'a voita leivän päälle, sillä pankki ja taloyhtiöt eivät odota, saatikka (toivo)talkoihin osallistu. Ja kuten hyvin tiedetään, tai ainakin kantapään kautta tietoon saadaan, "musiikilla eläminen" on silkka oksymoroni, ja kun ei tämmöinen x-sukupolven vetelys nyt mitään ojia kaivamaankaan voi ruveta (= suurten ikäluokkain ja mamuhalpatyövoiman hommia nääs), niin miksei sitä sitten valokuvaajaksi! Hitto: kesti lähes neljäkymmentä vuotta tajuta, että kuka tahansahan voi painaa kameran tai kännykän laukaisunappia, eikä murehtia tarvitse kuin akkujen täynnäpidosta sekä päämäärättömästä nikoneista, minoltoista ja karl marx -objektiiveista vouhkaamisesta netin valokuvaajafoorumeilla.

Pyydän kuvauskeikasta vain parikymppiä, ruuat ja matkat. Hinnassa voin tulla hiukan vastaan, etenkin, jos juhlapäivä ei satu olemaan lauantai. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin päästään tappamaan kivijalkavalokuvaamot!

Cv:ksi pistän tähän mielestäni erityisen onnistuneen otokseni "Two Oranges, a Snickers Bar and a Tablecloth" vuodelta 2014. HUOM, Pulitzer-palkintolautakunta!: löydätte yhteystietoni tuolta esittelysivultani, osoitteeni on pysynyt samana, saatte lähettää palkinnon sinne.