tiistai 31. toukokuuta 2011

My Hair, My Beautiful Hair!

Tuli tuossa aamulla SelfShotattua herutuskuvia ylhäältäpäin. On aika paljastaa itsestäni puoli, jota ette välttämättä ole nähneet.

Jahah, jahah! Munkki Tuck tekee tuloaan! Onneksi ette tätä karmivaa
totuutta arkitilanteissa näe, kosk'olen niin pitkä.

Mieleen tuli ylläolepasta kuvasta välittömästi eräs tanssimuusikoiden legenda. Takavuosina somerolaisella Teeriharju-nimisellä tanssilavalla oli kuulemma narikkavahtina semmoinen lakoninen kulttihahmoäijä, jolle oli suotu yksi ylivertainen armolahja: hän pystyi kampaamaan kaljuaan peittoon viidestä (5) eri suunnasta!

Mauri Pekkariseen on joka tapauksessa vielä matkaa. Ja sitä paitsi otsikko sekä kuvateksti hämäävät. Ei minua harmita tänään yhtään sen enempää kuin eilenkään. Eri asia jos tuo otos olisi röntgenkuva aivoistani. Must' tulee isona Kingpin.

2 kommenttia:

  1. Voitko tehdä havainnollistavan kuvion siitä, mitkä ne 5 eri suuntaa olivat? Alkoi kiinnostaa suuresti. Kun kerran sen fitnessmui'an lenkkikartankin osasit tehdä, niin kai tämäkin onnistuisi? Pliis...

    VastaaPoista
  2. Koska tästä asiasta hallussani ei ole ensikäden fucktaa eli ns. "masturbaa", en koe minulla olevan tällä kertaa puitteita havainnekuvan tekoon. Mutta onneksi bataattimuusikkoystäväni on tekemässä aiheesta klisensiaattityötä (katso kuvat!), niin saa'aan aikanaan kunnon argumenttipohjaa "Teeriharjun narikkavahdin frisyyri" -kortin käyttämiselle.

    VastaaPoista