maanantai 16. toukokuuta 2011

Parkomaanit

Halikossa keskellä peltoa sijaitsee megalomaniaciaaninen liikekompleksi Retail Park. Siinä on mm. Prisma, Hese, Alko ja Apteekki. Ilmeisesti alueeseen kuuluu myös se toinen rakennus, jossa sijaitsevat esim. JYSK, Gigantti ja Tarjoustalo.

Viime aikoina on huhuttu notta Retail Parkia aiotaan laajentaa. Tänään moiselle huhulle on geenimanipuloitu siivet. Retail Park 1- ja Retail Park 2 -parakkien väliin, jonnekin parkkialueen itäreunan ja polttouunien läheisyyteen rakennetaan vuoteen 2013 womennessä AluPark. Sen toimintasuunnitelma julkaistiin aamupäivällä netissä.

AluPark olisi viehättävä, mannermainen ketjuliikkeitten kennosto, jossa myytäisiin mm. pekonia, munia, papuja, standwichejä, metripizzaa, irvoitus- ja energiajuomia, vichyä, tomaattimehua sekä aurinkolaseja. Kahvilassa kahvin ja teen vaihtoehtona olisivat esmes vesi, iso vesi ja eksoottinen koka-tee. Wc:iden vierustalla sijaitsisivat miehille ja naisille erilliset sysipimeät huoneet, joihin voisi lukittautua 20 euron tuntihinnalla. Talouspaperia olisi useassa pisteessä kaupan, ja pyyhkeitä vuokran, asiakkaiden tuskanhikeä kuivaamaan. Kauppojen käytävien reunoilta löytyisi tarpeelliseksi katsottu määrä oksennuskuppeja. Itäpäädyssä sijaitsisivat sauna, uima-allakset ja pullonpalautusautomaatti. Musiikki ei soisi, ja henkilökuntaa olisi ohjeistettu välttämään äkillisiä tahi kovemmanpuoleisia ääniä. Neuvonta tapahtuisi kuiskaten, ja kassakoneiden piippeet olisi mutetettu. Suunnitelmissa olisi myös muuttaa Retail Parkin Alko AluParkiin vaativimpia asiakkaita ajatellen. AluParkin suunnitteluvaiheen eräässä palaverissa lasten pallomerta ehdottanut insinööri on tiettävästi kivitetty munistaan yhteistuumin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti