lauantai 1. tammikuuta 2011

MHP

Miehen Hyvä Perse on oksymoroni. Voi olla, että olen jäävi, kosk' olen (heteronormatiivinen) mies, mutta hei: ei miehen perse voi olla hyvä, koskaan, missään olosuhteissa!

Millainen on Miehen Hyvä Perse (myöh. MHP)? Naiset, vastatkaa! Miksen ole koskaan saanut Teiltä selkeää vastausta? Aina vain sitä salaperäistä (sic) mimiikkaviuhdontaa, onomatopoetiikkaa ja hihittelyä! Salaatteko jotain? Pelkäättekö sitä, että tarkasta tiedosta inspiroituneena alan treenata pakariani, ja jonain päivänä, kun perseeni on riittävä, tuttavuutemme platoninen sujuvuus tärveltyy kaiken pilaavaksi seksuaalisuhteeksi? Luulenpa, että!

Aina Te puhutte vain niistä iänikuisista harteista, hiuksista, kynsistä, spanielitukasta ja lapaluista. (Pippelistä ette tietenkään koskaan puhu muulloin kuin keskenänne wc:ssä, ihan saletisti.) Mutta se perse: millä ihmeen mittarilla tai klausuulilla mittaatte MHP:n? Pätevätkö mittuuseen samat formut ja schabluunat kuin ne, millä me miehet arvioimme naisen persettä? Tokkopa! Mikä se MHP:n ide fixé on? Homot, auttakaa! Vai kannattaako Teidänkään, oletteko jäävejä liioin, puolueettomia, seksuaalisuuden Sveitsi?

Mainittakoon tässä vaiheessa kesän 2010 Pori Jazzeilla kohtaamani erikoistapaus. Lauteilla oli uusi Dallapé-kokoonpano, mutta musiikkinautintaani disturboi huomattavasti edessäni ollut pariskunta, jossa miehellä oli parempi perse kuin naisella! Varmistin tämän vielä mies(puoliselta)ystävältäni. Minulle suotakoon oikeus todeta, että miehellä voi toki olla parempi perse kuin jollain puolinaisella, mutta hyvä se ei ole ikuna! Ja obs: Tämä laitettakoon aivojeni feminiinin viisiprosenttisen piikkiin myös.

Miehen Hyvä Perse (aik. MHP). Tavoittamaton. Saavuttamaton. Määrittelemätön. Jumalan random-lahjana meistä onnekkaimmille suoma. Ikuiseksi jäävä, kaiken maskuliinisen tajunnan ja järjen ylä- ja ulkopuolinen mysteeri meille Y-kromosomin omistaville.

Miehen perseen hyvyys on darwiniaaninen mahdottomuus. Piste.

En minäkään, arvon naiset, kehu Teidän viiksiänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti