maanantai 9. heinäkuuta 2012

Iloinen tiede?


Tiedemaailmaa mullistaneesta Higgsin bosonista (, jonka uutisoinnithan me kaikkihan ymmärrämme sanasta sanaan, emmekö vain?) on tiedotettu Comic Sans -fontilla.

Tämä ei ole turha uutinen, eikä asiaa paineta villaisella, vaan verellä ja raudalla! Koko Hicksin bosomin katu-uskottavuus on nyt totaalisen nollattu ja yliastuttu miinukseen saakka, koska sen diskurssiin on parasiitin tavoin jostain syystä ujutettu Comic Sans, tuo fonttimaailman kaatopaikkain pahnanpohjimmainen jälkeinen, joka pitäisi lähettää junaan ja leirille asap. Graafinen, lopullinen ratkaisu, straff, straff!! Olisivat nyt samalla kaasuttaneet bösöni-infotilaisuudessa olleet sariinilla, niin olisi päästy vähemmällä ja helpommalla.

Comic - Fuckin' - Sans, graafinen syöpä ja rikos ihmisyyttä vastaan! Vain sans Comic Sans on Comic Sans approprié! Toisin kuin yleisesti luullaan, näkö ei lähde liiasta masturboinnista, vaan minemonaam Comic Sansin näkemisen yliannostuksesta. Ja itse asiassahan mikä tahansa annostus Comic Sansia on yliannostus. Comic Sans ei ole hieno, kaunis ja tyylikäs, ja jos niin väitätte, niin verkkokalvoissanne on tyylin mentävä reikä ja esteettistä silmäänne vaivaa vakava, kroonillinen anomaliteetti, jonka parantamiseen pitäisi kohdentaa veikkausvoittovaroja ja perustaa säätiöitä, tukiryhmiä! Comic Sans syövyttää sinun ja minun mykiöt!

Jos ystäväsi käyttää Comic Sansia, niin järjestä hetkeäkään miettimättä interventio ennen kuin on liian myöhäsistä. Ja Jumala, eikö vihdoin olisi sen väliintulon ja itsestäänilmoittamisen aika??? Joku netin uutiskommentoija on nimittäin kirjoittanut peräti Raamatun jakeita ja käskyt(!!!) Comic Sansilla! Helvetin kyltit ja tienviitat on tehty Comic Sans -kirjasimella, ja syntisimpien kankkuihin tullaan Dantella pöytää pyyhkien polttomerkitsemään ja tatuoimaan koko Comic Sans -kirjaimisto A:sta Ö:hön. Kyllä, myös skandit!

Että Comic Sans. Pitäkää tieteenne, minä menen nyt pimeään komeroon ja vaivun sikiöasentoon, kunnes Comic Sans on onnistuttu parantamaan maan päältä.

1 kommentti: