perjantai 31. joulukuuta 2010

Rahiksen kohderyhmä

Kuten me kaikki, myös minä haluan mahdollisimman paljon ja usein vastikkeetonta rahaa. Niinpä päädyin pelaamaan kauppareissullain' RAY:n pokeriautomaattia. Hävisin. Tuli kalliit munat ja wc-paperit. Tarkat summat ovat liikesalaisuus, ette saa koskaan niitä tietää.

RAY:n peleistä kertyvää pottia jaellaan ilmeisen avokätisesti "kansanterveydelle". Mitä se on?

Päätin, että minusta tulee isona mahdollisimman sairas ja vammainen veteraani. Nämä on varmasti mahdollista toteuttaa esim. tulevan Korea-kahinan kautta. Tietenkin ilmoittaudun Pohjois-Korean riveihin, koska siellä on tiettävästi hanuridivisioona, ja Samsung-telkkarillani on taipumusta kadottaa jo viritetyt tv-kanavat prkl. Vanhahan minusta tulee joka tapauksessa. Ja mikäli tautinen, inva sodankäynyt vanhus ei riitä, täytyy varmaan vielä käväistä jossain nykytaidemuseossa heittämässä pari kärrynpyörää.

Ja jo alkaa ropista vastikkeetonta rahaa, takuulla! Ja jos ei, minä teen tästä valituksen. Enkä pelaa jassoa enää koskaan.

3 kommenttia:

  1. Rahapelien erinomainen idea on juuri tässä: aivan samahan olisi, jos panisit roposesi säästöpossuun - kuten ennenvanhaan tehtiin, kyllä! - Kukaanhan nykyään ei suostu tekemään yhtään mitään vastikkeetta, siksi on kehitetty nämä mainiot pönäkät rahanlainaus-masiinat, jotka pimputtavat kivoja ääniä ja välkyttävät valoja ja joiden sydämenä sykkii ja väräjää, kuulkaa, ihan vaan se satunnaislukugeneraattori. - Tämä idean lieska alkaa olla jo aika vanhasta sydestä henkiin puhallettu, mutta RAY:n pelikoneiden joukosta puuttuu 'PORTSARI' - musta, kaluunoilla varustettu kaappi, jota pelatessa kuulisi nuo iki-ihanat kansanrunouden unohdetut helmet: 'jos toisen kerran sitten' - 'taitaa olla vähän pohjia' - 'meillä on aivan täyttä' jne.

    VastaaPoista
  2. Päätin eroni jälkeen puoli vuotta sitten lopettaa kokonaan raha-automaatti-itsesaastutuksen. Olen onnistunut siinä niin hyvin, että puolivuotis-juhlan kunniaksi Halikon R:llä poikkesin ladulta - tuloksena 4,80e voitto! Miten mukavaa, koska näin muodoin saatan nyt juoda puoli pulloa keskihintaista punaviiniä aivan ilman omantunnontuskia. Säästän tämän puoliskon viimeiseksi, niin jää ns. hyvä maku suuhun!

    VastaaPoista
  3. Salmisen Severi, joka on huippuviulisti ja holja kundi muutenkin, heitti aikoinaan ilmoille ultimaattisen, unehtumattoman RAY -peli-idean. Eli ihan vaan boksi, johon voi laittaa kolikoita, ja alhaalla olevaan laariin tipahtelee sitten rahaa - ehkä - yleensä ei. Se typerä ja aikaaviepä pelivaihe olisi kokonaan riisuttu. "Raha-automaatti" saisi uusia, kiintoisia lisämerkityksiä. Toimisi varmaan netitsekin.

    VastaaPoista