sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Nine Eleven Schmine Eleven

Hieman jälkijunassa ehdin mukaan suureen kollektiiviseen syyssuruun. Kymmenen vuotta sitten tapahtunutta musertavaa, elämän epäreilua sattumanvaraisuutta huutavaa tragediaa ei oikein voi vieläkään järjellä käsittää. Ainakin minun on yhä vaikea ymmärtää, että Spede Pasanen on poissa. Sarfvik otti omansa. Lepää rauhassa Pertti, et unohdu.

Mutta mikäpä olisikaan parempi tapa viettää tätä modernia surujuhlaa kuin ostaa Huuto.netin kautta 4 kpl todella näppäriä, parimetrisiä IKEAn Benno -cd-torneja! Jouduin tekemään iltapäivällä kaksi noutoreissua myyjän luo, koska henkilöautooni (MB Tolkien 240D vm. -83) ei mahtunut kuin kaksi tornia kerralla. Jälkimmäisellä matkalla liikennevaloissa vihreää odotellessani joku jalankulkija osoitteli sormella ja huusi minulle ikkunan läpi, että onkstoi joku performanssi? Jaksoin nyt illalla kantaa kämppään saakka vain puolet Bennoista, loput haen verkkokellarista varmaan huomenissa, eli ns. nine-twelvenä.


Eivätkö olekin komeita! Käsittääkseni näitä hopeanharmaan värisiä Bennoja ei enää löydy IKEAn valikoimasta. Tuo oikeassa yläkulmassa näkyvä hohde on kameran salamavalon heijastus valkoisesta eteisenseinästä.

Lisäksi olen ottanut vapausranskikset photoshopata tuon oikeanpuoleisen cd-tornin hieman lyhyemmäksi nöyrällä persialaismatto-mentaliteetilla: vain Allah voi olla täydellinen.