perjantai 10. helmikuuta 2012

Mit' Twittuu?

Tulipa sitten vastaan tämmöinen Twitter (ent. Raix) -ikkuna:


Tradenomi Max A., miksi Te liityitte Twitteriin?
- No, kun eräänä iltana kuulin uutisista, että Tri Outokummun varatoimitusjohtajan perseeseen oli ilmestynyt finni, ja vasta myöhemmin sain kuulla, että kyseinen fakta olisi ollut jo iltapäivällä saatavana twiititse. Ja minähän haluan tietää kaiken tärkeän aina välittömästi!

Markkinointi-välibossi Pasi K., mikä sai Teidät alkamaan käyttämään Twitteriä?
- No, se lähti kuppakamarin ryyppäjäisissä pari kvartaalia sitten kun yhdelle alaiselle tuli tuoreeltaan Enso-Schlechtzeitin puheenjohtajan twiittaama humanistipiipertäjävitsi, tiedättehän, se, joka loppuu sanoihin "mutta se bidee-allas voisi olla vihreä". Enkä voinut sietää sitä minulle syntynyttä alastatusta, kun ihmiset nauroivatkin jonkun muun kuin minun jutuille!

Executive Executing Trading und Marketing Assistant Fucking Manager Mikko R., miten Te rupesitte käyttää Twitteriä?
- Yes, eräänä yönä en vain kertakaikkiaan saanut unen päästä kiinni, koska en ollut minuutin tarkkuudella tietoinen siitä, mitä Jorma Ollilalle ja Stephen Elopille kuuluu. Pienikin mielenliikahde, vaikka vain aivastus jommaltakummalta, ja Davy Jones -indexi heittää häränpyllyä hetj', minkä seurauksena lukemattomat outvestointiwankkiirit menettävät hetkessä biljardeja! No, onneksi nyt on jo kehitteillä teollisuusrobotti, joka twiittaa automaattisesti surreaaliajassa ns. wlan-isosyötteenä makrosekunnin välein kaikki mahdolliset mikroanekdootit, jotka Dick Ollilalle ja Stephen Flopille happenoivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti