tiistai 21. helmikuuta 2012

Viikkaajatarjumalattaret

Viikkaamisen ja taittamisen taito. Ihan hepreaa ja rakettitiedettä! Vaikka soitan useita instrumentteja ja vaikka intissä ähräiltiin mukatehokkaasti yhdeksän kuukautta siniruudullisen päiväpeitun kimpussa ja vaikka kuinka koitan seurata tehtaan valmiita taitoksia, niin ei suju A8-arkkia suuremmalla palasella. Ei! Korkeintaan maantiekartan pystyy taittelemaan oikein, ja siitäkin on puolet tuuria, ja henkisesti on kaksi viikkoa valmentauduttu, eikä tietenkään auton sisällä onnistu, vaan levähdyspaikalla pitää taittuu suorittaa tana!

Miten ihmeessä te sen teette, naiset? Tuleeko tuo armolahjana teille lapsiveestä, äidinmaidosta, kuukautisverestä, vai mistä ihmeestä? Opetteletteko te taittamisen salaa jollain esoteerisilla kotitalouden tai tekstiilikäsityön Vikerberg-konferenssitunneilla, joihin eivät pojat pääse? Hemmetti. Alakerran puutyöluokassa jackassit ja duudsonit paukkaavat naulojaan toistensa höyläpenkkeihin, kun samaan aikaan te teette jotain hyödyllistä!

Noin tunti sitten yritin taitella verhon takaisin pakkaukseensa. Noin 20 sekuntia kärsivällisyyttäni kesti. Ei verho nyt matonkuteiksi mennyt, mutta ei siinä voinut kuin itku kurkussa tunnustaa tappionsa sille muovipussiin raivolla ahdetulle epämääräiselle mytylle. Että jos ei nyt 36-vuotiaana osaa, niin ei tätä varmaan koskaan opikaan. Tai sitten vaan on kaksi kivestä liikaa, jotta oppiminen olisi edes mahdollista. Entäs jos vaihtaisi sukupuolta, oppisiko samalla viikkaamaan kauniisti? Entä transsut: miten he osaavat taitella kankaitaan ja vaatteitaan? Onko vahakangas miehen keksimä? Pakko olla!

Älkääkä äijät väittäkö, että kyl mä vaan osaan. Paskat te mitään osaa muuta kuin sotia ja piereskellä. Siellä Syyriassa ne y-kromosomin aivovammaannuttamat myttääjät nytkin pommittavat heitä, jotka tässä maailmassa koittavat edes vähän viikata. Ei taittuisi tämä koko homma ilman taittajattaria.

Siellä se irvistää nytkin kassissa, verhonperkele. On kuin mytyn laskokset muodostaisivat irvistävän, runkkariksi haukkuvan naaman. Pakkoko on piruilla vielä.

Naiset! Ei se teidän tissit tai perse, vaan kädet, joilla te osaatte suvereenin viikkuun taidon! Se pitää tätä järjetöntä narsistiäijien hallitsemaa planeettaa koossa.

1 kommentti:

  1. Hyvin huomioitu! Itsekin olen ihmetellyt moneen otteeseen, mistä se tekstiili voi tietää, millaiset X- ja Y-kromosomit taittelevilla käsillä oikein on. Jos nainen taittaa kankaan ja minä taitan kankaan, on lopputulos aivan erilainen, vaikka se onkin mahdotonta.

    Mutta arvoisat naiset, kykenisittekö te halutessanne taittamaan tuukin miehiseen tapaan?

    VastaaPoista