sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

JK testaa

Mihin kiihtyvyyttä tarvitsee muuhun kuin kuulentoihin? Liikennevalojonossa edessäsi olevassa autossa on joka tapauksessa aina joku, joka on nukahtanut nähdessään punaista valoa. Kyseinen syndrooma on satavarmasti sukua sille, että kun härälle näyttää punaista, se näkee punaista.

Ei paljoa nappaa tietää, montako sekuntia kuluu, kun jokin auto kiihtyy nollasta sataan. "Kiihtyvyys nollasta sataan". Fuck kiihtyvyys nollasta sataan! Auton ärhäkkyys pitäisi ilmoittaa "Aika nollasta sataan m"! Että kauanko kestää auton mennä satasen sileä, kun nollakohdassa pannaan lähtöviivalla dalla pohjaan! Siinä olisi ihan tarpeeksi insinörismiä ihmiskunnalle.

Ja tarvittaessa erinomaisen viihdyttävää sellaista. 8 rataa, joka radalle eri auto. Mieluummin noita kusipääautoja: Volvoja, BMW:itä, Audeja. Jokamiesluokan säännöt, jolloin eipä olisi enää "satasen sileä". Voittajalle (= eniten romuttunut auto) TM:ltä viisi tähteä. Lipun ostaisin, 4x100:n viestin lipusta maksaisin kolminumeroisen hinnan. Jäisi Kalevan Kisat kakkoseksi.

Kiihtyvyys. Perkeleen miehet, priorisoikaa juttunne järkevämmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti