keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Tieto lisää jihadia

Meidän moskeijamme vuonna 2011 ovat erinäisten julkaisujen, etunenässä iltapäivälehtien, nettisivustot. Virtuaali-imaamit kailottavat softapohjaisista minareeteistaan länsimaisille hyvinvoijille viihteellistä jumalansanaa. Internet on meidän Mekkamme, jonka suuntaan käännymme mahdollisimman monen megan voimin. Läsnä ei tarvitse olla tiettyinä vuorokaudenaikoina, vaan juuri silloin kun itseä huvittaa, vapautta nääs, ja yleensähän meitä liukuviin etätyöaikoihimme frustroituneita länkkäreitä huvittaa paljon useamminkin kuin viisi kertaa päivässä. Rukoushiirimatto kulkeutuu aina mukanamme. Eikä tarvitse edes kumarrella manuaalisesti perse pystyssä, niin ei hengästykään. Netin ei koskaan tarvitse tulla Goatse-miehen luo, koska Goatse-mies tulee aina Netin luo.

Mm. "moderaattoreiksi" kutsuttavat korkea-arvoiset digiajatollahit suoltavat, editoivat, filtteröivät ja fatwovat alati muuttuvaa uutisevankeliumia, jossa variaatiot ovat pienet, jakeet / suurat pohjimmiltaan samat. David Koreshin ja Jim Jonesin laajakaistapäisiksi virtuaalijälkeläisiksi taantunut seurakunta osallistuu 24/7 -jumalanpalvelukseensa määkimällä kilpaa kommenttipalstoillaan ratkaisumalleja mm. uskonto-, sota- ja moraalikysymyksiin. Tietoyhteiskuntauskontohihhulit jakelevat toisilleen plussia, peukkuja ja suosituksia kuin öylättejä, meidän herramme / allahimme läppäri ja prosessorin piitahna. Jokainen haluaa tulla marttyyriksi tietokoneiden sammuttua, jolloin alkaa pyhä sota, koneiden kapina.

Koko epistola on käyty läpi aamukahteen mennessä, lyhyt kaava. Profeetoiden kuulumiset, seurakunta seisoo. Timo T.A. Mikkosen vaimo on taas sanonut jotain, Jore Marjarannan uusi single on saanut ihan kivasti radiosoittoa. BB-Timo ei paljasta tulevaisuudensuunnitelmiaan, Idols-Anssi pihtaa tietoa siitä, minne sai ruotsinreissullaan finnin. Näin Tukiainen juhli jääkiekon MM-kultaa, Tältä britney näytti koksupäissään. Katso kuvat, katso video, kuuntele saarna, tsekkaa mitä allahilla on yllä. Kardashianilta näkyi nänni, leidi gaga istui hajareisin kameraa kohti. Tämä on juontaja-marian uusi harrastus, missi-tanjalla algerialainen playboy-miesystävä.

Naisparka. Eikö tuo tajua, että ählyt on uskontonsa sokaisemia fanaattisia kaheleita kaikki. Mitäköhän ipod sanoo, oliskohan uutisfiidiin tullut jotain uutta. Katoppa, bohemianrhapsodya uliseva spanieli, hauska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti