keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Parkkimattimeikäläiset

Eikö olisikin ihan mahdottoman upeaa, jos jalankulkijoista, pyöräilijöistä ja julkisenliikenteenkäyttäjistä leijonanosalle annettaisiin puolipolisiaaniset valtuudet jakaa parkkisakkoja? Miksi heittää löysää rahaa kaivoon kaikenmaailman yksitysten parkkivalvontafirmojen kapitalisteille, kun tämän voisi hoitaa myös humaanisti, kunnon DDR-ilmiantajameiningillä? Pitkäaikaistyöttömät, syrjäytyneet ja katkerat persaukiset, lisätuloa halajavat eläkelläiset sekä muu joutoväki tekisi kadunkulmilla ja nurkkien takana duunia, jolla on tarkoitus, kannattavalla provikkapalkalla sekuntikellot käessä. Köyhät onnellistuisivat ja tilastot kaunistuisivat. Terve vahingonilo olisi se työvoimapoliittinen excalibur, jolla onnistuisimme pienentämään luokkaeroja.

Ja tässä vaiheessa pesen itse kädet. Insinöörit ja periaatteenmiehet keksikööt, kuka valvoo valvojia. Minä tyytyisin vain maleksimaan kahvilassa juomassa kitkerää pirkkamokkaa ja vahtaamaan ikkunan läpi joukoturkinta mahdollista tosi-tv:tä, jossa bleiserijätkät mylvivät naama punaisena kansalaispalkkarastajätkille ja laitapuolenkulkijoille, kun BMW:n lasinpyyhkimeen on ilmaantunut kovin kallis minigrip-pussy.

Ihan silkkaa pahuuttani, autottomuuttani ja kateuttani tämänkin vision ilmoille heitin. Kun asia ei itseä koske, sen suuremmalla syylä! Aina!

2 kommenttia:

  1. Tätä ideaa kannattaa jyrkästi eräs toinen autoton. Riittäisi sekin, että siviili-parkkiM.M. törkkäisi rikkeen tehneen etuikkunaan viralliselta asiakirjalta NÄYTTÄVÄN 'sakkolapun' jossa lukisikin vaikka: 'Olet pysäköinyt lainvastaisesti. Onneksi olkoon, tällä kertaa et joudu maksamaan jotain naurettavia sakkoja, sen sijaan audi/BMW/Mersu/Volvo -si malli, väri ja rekisterinumero näkyvät seuraavan puoli vuotta facebook-sivuilla ketjukirjeessä, joka alkaa sanoin: ÄLÄ MENE RAISKAAJAN/PEDOFIILIN/RATTIJUOPON KYYTIIN!VARO NÄITÄ AUTOJA - teksti pitäisi ikävä kyllä ja varmuuden vuoksi olla myös venäjäksi ja viroksi, ainakin täällä etelä-Suomessa - miksei muuten saman tien kaikilla €U:n virallisilla kielillä, tasapuolisuuden nimissä. - Kyllä me ollaan pahoja ja kateellisia, me autottomat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun et paljastanut julkisesti, että minulla on oikeasti auto (=ns. Hitlerkin oli juutalainen -ilmiö). Huh, läheltä piti...

    VastaaPoista