perjantai 25. helmikuuta 2011

ABC-kirja

"Perussuomalaiset haluavat puolustaa suomalaisten omaa kansansuvereniteettia, joka merkitsee sitä, että vain ja yksinomaan kansalla, joka muodostaa oman, muista kansoista erillisen kansakunnan, on ikuinen ja rajoittamaton oikeus päättää aina vapaasti ja itsenäisesti kaikista omista asioistaan." 

"Valtion myöntämiä kulttuuritukirahoja on ohjattava siten, että ne vahvistavat suomalaista identiteettiä. Tekotaiteelliset postmodernit kokeilut sen sijaan olisi syytä jättää taloudellisesti yksittäisten henkilöiden ja markkinoiden vastuulle." 

Rakas blogi. Kävin tänään Helsingissä treenaamassa tekotaidetta. Paluumatkalla poikkesin Lohjan ABC-huoltamolle, syödäkseni. Luotuani yleissilmäyksen paikallaolijoihin tajusin, että näistä kaikista "normaalin" kirjoissa kulkevista ihmisistä noin joka viides tulee huhtikuussa äänestämään täysin päin persuttä. Ajatus vei ruokahalun. Ostin Kirjatorilta Kafkan "Muodonmuutoksen" ja poistuin.

Tähän on tultu. Mutten silti suostu lakkaamaan välittämästä.

Mikäli jollain on tiedossa täysipäisiä, pilvettömiä kommuuni-ideoita jossain sivistysvaltiossa (esim. Saksa tai Ranska), ilmoitelkaapa. Luulenpa, että olen messissä. Kotikapsia viikonloppua kaikille.