tiistai 1. helmikuuta 2011

Evakuointikone

Egyptiin on kuulemma lennätetty evakuointikone.

Beam Us to Finland, Scotty! Suomi on selvästi muita maita edellä soneraporttiteknologiassakin (ent. teleportti-). Eilen Helsinki-Vantaan lentoasemalla käydessäni ihmettelinkin, että mikä hemmetin suihkukoppi siellä yhdessä nurkassa oli, ympärillä sankka posse lehdistöä ja juntistoa. Kyseessähän oli evakuointikoneen vastaanotinpiste, josta alle sekunnissa Kairosta porttautuneet suomalaiset voivatkin sitten jatkaa turvallisesti koteihinsa taksilla, bussilla tahi omalla autolla.

Mikäli lähiaikoina näet katukuvassa horriibeleja, deformoituneita, mongertavia mutantteja, he ovat joko evakuoituja Egyptin-turisteja, joiden kanssa evakuointikoneeseen on ujahtanut salamatkustajaksi kärpänen, tai sitten olet parhaillaan Somerolla.

Mutta hetkinen! Minkä takia evakuointikoneen saamiseksi Egyptiin ei käytetty toista evakuointikonetta? Helpompaa, ja ympäristöystävällisempääkin olisi ollut.

1 kommentti:

  1. Parissakin radiouutis-lähetyksessä todettiin, että E-evakoiksi laskettiin myös E:ssä ASUVAT suomalaiset - kysyttiinkö heiltä, halusivatko he lähteä Suomeen tai ylipäänsä pois? Ja mikä vaara heitä uhkasi? Uhattiinko mellakoissa kaikkia ulkomaalaisia väkivallalla? Varmaankin, joku sikäläinen PerSu l. PerEg jossain siellä joukon laitamilla huuteli nyrkki ojossa semmoistakin. Mutta että?

    VastaaPoista