maanantai 31. tammikuuta 2011

It's Hosni Mubarak All Around!

Hei ne riehuu Egyptissä.

Kansalaisten käyttäytymisestä ei voi kuin päätellä, että julman dicktaattoripresidentti Hosni Mubarakin rikolliset lonkerot ulottuvat aivan kaikkialle Kairon keskustaan. Väkijoukot aktivoituvat kaikkialla, missä Mubarak-mieliset yrittäjäkonnat pitävät firmojaan ja puotejaan. Hosni Mubarakia automaattisesti kannattavien kauppiasrikollisten liikkeet tulee tyhjentää ja niiden ikkunat kivittää. Ravintoloiden irtaimisto pitää hävittää, ruoka takavarikoida ja ravintoloitsijain elinkeino tuhota, sillä hehän ovat juuri niitä pahimpia mubarakkikoiria. Myös jokainen kadun varteen pysäköity auto on tietenkin hosninperkeleen tai hänen adjutanttinsa auto: ei muuta kuin tuulilasit sisään, pellit klummuille ja renkaitten ilma köyhille!

Hienoa, että paha saa taas näin konkreettisesti palkkansa. Kyllä kansa tietää.

Egyptin tilanne näytti vielä muutama tunti sitten olevan täysin toivoton, mutta sitten suuni loksahti ammolleen, kun teksti-tv:n etusivun näin!:


Enpä olisi koskaan uskonut, että näin vakava kriisi ratkaistaisiin puhtaasti suomalaisin voimin, ja vieläpä kuluneeseen, epäuskottavaksi ja korniksi leimattuun Deus Ex Machina -tyyliin!

Tästä mystisestä koneesta en löytänyt Netistä mitään lisätietoja. Ilmeisesti se on jotain salaista sotilasteknologiaa.