lauantai 1. tammikuuta 2011

Varauksetonta hehkutusta I: Harry Egipt

Taaksejäänyt vuosi 2010 huipentui ultimaattiseen extreme-dvd-kokemukseen. Tuli katseltua virolaisen Harry Egiptin vanhoja tv-mainoksia putkeen. En varmaan koskaan aiemmin ole vahdannut minkään dvd:n sisältöä kahta kertaa peräkkäin. Ensin ilman tekstejä, sitten vasta (enkku)tekstityksin. Vatsanaurujen määrä oli järjellä käsittämätön. Huutonauraa ei voinut, koska kerrostalossa sentään oltiin.

Tämä on ehkä paras DVD, joka minulla on.
Näitä Egiptin neuvostoaikaisia, lännen dekadenssia ja hedonismia tavoittelevia kulttipätkiä löytyy YouTubesta jonkin verran, esimerkiksi ikimuistoinen "Kanahakkliha" -mainos. Sen nähtyään ihminen ei ole enää sama kuin puoli minuuttia sitten.

Hankkikaa ihmeessä tämä tv-reklaamifilmikokoelma, jos hyvähuono on teille mieleistä! Sisältää myös mm. Jambalaya-appelsiinit, kokeellisen panimon, diaprojektoreita esittelevän Stanley Kubrickin, Kakkaopuddingin sekä pesujauhemainoksen funk-ääniraidalla!

Oman DVD:ni sain Levykauppa X:stä orgastiseen hintaan 9,95€. Vinkvink!

Minoon niin onnellinen nyt. Yxi Jannen paras tavara. "Viro on semmoinen maa jossa kouluissa ommellaan koko ajan ja välillä ne syö ihan hirveesti omenia." (Janne, 35 v.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti