keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Panta

Tänään hyväksyttiin säädelmä, jonka ansiosta lievästi raiskanneet, varastaneet tai murhanneet vangit saavat vastedes nauttia tuomionsa kotona, kunhan pitävät jalkapantaa.

Olen väsynyt ottamaan kantaa kaikkeen, esim. ihmisten sisäänrakennettuun typeryyteen, väärinäänestämisiin tai persujen väistämättömään valtaannousuun. Tyydyn vain olemaan satavarma siitä, etten ole ainoa ihminen, jolle on em. uutisesta tullut mieleen Schwarzenegger-puoliklassikko "Running Man":in alku räjähtävine päineen. 

Tai sitten entäpä!:

1 kommentti:

  1. yritetäänpä nyt tätä kommentoida (edellinen kommentointini hulahti hevon kuuseen, kiitos tietoisen koneen, ärrhh!) Panta on hyvä, kannatan sitä lämpimästi, mutta se pitäisi sijoittaa vangin kaulaan tietysti, tai mieluummin pään ympäri - onhan nykykirurgialla mahdollista pultata kalloluihin aspi l. sinkilä, johon panta sitten lukitaan vankeinhoidon ylijohtajan hallussaan pitämällä avaimella. Tässä olisi huippumoderni, inhimillinen versio entisajan häpeäpaalusta tai jalkapuusta. Siinä pitäisi olla tehokkaat vilkkuvat LED-valot myös, jotka aktivoituvat liikkeestä, tällöin vanki ei voisi vaatteilla tms. sitä piilottaa. Mietittäis kerrankin loppuun asti nämä jutut! Ja raiskaajille ja pedofiileille olisi ihan oman kokoinen panta, joka sijoitettaisiin ... niin, juuri sinne. Kun 'painetta' alkaisi tuntua, laitteesta kilahtaisi soimaan vaikkapa MattijaTeppo'n Mä jokapäivä töitä teen, ensimmäinen säe nonstoppina, niin kauan että stondis lakkaa. Ai, se olis kidutusta? No, voi voi.

    VastaaPoista